HR


Politique de Ressources Humaines

Politica de management al resurselor umane Kayat este de lucru greu de pe corp, talentat, creativ și de a atrage oameni de succes, pentru a ajuta la dezvoltarea este modul de a ajunge la eșaloanele superioare asigură că o carieră în această industrie, păstrând deschisă și să lucreze împreună timp de mai mulți ani.
 
    Viziune: Performanță și motivație productivitate ridicată și un nivel ridicat de expertiză pentru a crea resurse umane.
    Misiune: pentru a selecta resursele umane talentate pentru compania este de a dezvolta și de a oferi continuitate.
 
Strategia noastră de resurse umane
 
Companiile axat pe obiectivele lor, de lucru cu spirit de echipa, în continuă evoluție și în curs de dezvoltare, fericit, motivația și performanța prin crearea unui suport de mare forță de muncă pentru a atinge obiectivele grupului nostru.
 
 
Politica noastră de resurse umane
 
    litologia toți angajații noștri vor contribui la obiectivele de dezvoltare și de carieră individuale, vom crea mediul adecvat.
    fiecare afacere și fiecare angajat în organizație în ceea ce privește litologia, sunt la fel de valoroase. Ne simțim angajații noștri principiul egalității în toate circumstanțele.
    funcționează în conformitate cu principiile de transparență și încredere, o vedem ca o responsabilitate profesională față de angajații lor Kayat.
    Kayat vizat sub acoperișul unei culturi de înaltă performanță. Kayat pentru a crea o evaluare corectă a performanței mediului în care angajații fac vizibile ceea ce este responsabilitatea echipei de Resurse Umane.
    instituție Kayat de valori, ErUz considerate angajați Kayat de „valori comune“, ed. Ea ține mereu în minte în fiecare acțiune luăm, și ne-am împărtășit valori.
    Ca Kayat Resurse Umane Echipa, să fie accesibile în orice moment, în toate împrejurările pentru Kayaturçalıș acele poziții și sunt dispuși să dea un feedback.
    Cel mai important aspect al demonstranților criticii angajaților Kayat pentru toate aplicațiile noi de gând să facă, sunt opiniile și sugestiile, vom da importanță ideilor tale.
    Pentru a face viața mai ușoară pentru angajații noștri să asigure confortul și întregul sistem va îmbunătăți eficiența de afaceri și de a dezvolta instrumente.
00
Filo sayımız
00
Mega (3.10 Metre)
00
Optima - (2.85 Metre)
00
Frigo